Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Wil je voelen hoe je door beweging positieve energie en herstel kan ontvangen? Focus, Ademhaling en meditatie is de brandstof die hierbij nodig is! Voel je goed in je lijf en creëer een optimale houding. Tsafi Nelken, Tai Chi en QiGong master wil jou laten kennismaken met de meest eenvoudige effectieve oefeningen uit Chinese tradities. Iedereen is Welkom!

Bij dagelijks zo’n 10 tot 15 minuten oefenen zul je resultaat zien. Je krijgt energie, rust in je hoofd, beweegt soepel en je slaapt goed.

Tai Chi en QiGong

Het is een vorm van bewegen die specifiek gericht is op het bevorderen van gezondheid en vitaliteit. Het is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd en lichamelijke conditie. In China is het een dagelijkse bezigheid die door iedere werkgever gestimuleerd wordt. Mensen die lekker in hun vel zitten zijn prettig in de omgang, presteren beter, zijn minder ontvankelijk voor ziekte en zijn hiermee een waardevolle partner.

In de basis van de Taichi vindt men het Yin-Yang principe, alsook de vijf elementen van de Chinese geneeskunde (vuur, hout, aarde, water, Meraal en lucht). Het is een combinatie van meditatie en gelijkmatige lichaamsbeweging om spieren, het skelet en interne organen te versterken en de houding/balans, geestelijke vermogens te verbeteren.

Workshop

In deze workshop leer je oude QiGong/Taichi vormen:

medical QiGong & Baduanjin – 8 pieces of brocade

Daarna kan jij zelf dagelijks aan de slag om je goed voelen in jouw lichaam.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Go to Top