Tai Chi workshop rugklachten voor mensen met rug-, nek en gewrichtsklachten2018-09-06T12:03:06+00:00

De eerste workshop waar jouw rug blij van wordt!

Jarenlang een verkeerde lichaamshouding, spanning in de schouders, zwaar lichamelijk werk, of vaak dezelfde houding tijdens werkzaamheden, veel zittend werk of lang achter de computer?  Rugklachten ontstaan vaak doordat bovengenoemde situaties vaak jarenlang voortduren en dan plotseling gebeurt het: AUW! Pijn in de rug, een overbelaste schouder, een tennisarm, RSI in de pols, of iets dergelijks…

Niet in één dag op te lossen

Een probleem dat in de loop van vele jaren is ontstaan, is helaas niet in één dag op te lossen. Je kunt naar de huisarts gaan voor medicijnen en daarmee de symptomen onderdrukken, of naar de fysiotherapeut gaan voor een behandeling. De problemen blijven echter sluimeren omdat jouw lichaam nog steeds die overbelasting heeft en jouw lichaamshouding, werksituatie etc. niet aanpast wordt. Kortom: waarschijnlijk komt het probleem over een week, een maand, of een jaar weer terug.

Het is tijd om zelf het heft in handen te nemen en actief te gaan werken aan je eigen gezondheid!

Ik heb rugklachten

Bij Health Secrets kunnen we jou hiermee helpen. Hoe? Door jou in deze workshop oefeningen te laten zien waarmee je thuis aan de slag kan en zo zelf aan jouw klachten kan werken. Vele van de oefeningen kun je overal doen; bijvoorbeeld staand terwijl je op de bus wacht, of zittend achter jouw bureau.

Wat kan ik van deze workshop verwachten?

  • Je leert je lichaam te ontspannen
  • Je krijgt diverse basisoefeningen om de rug, nek en andere gewrichten soepeler te maken
  • Je krijgt oefeningen gericht op het verbeteren van de houding en het versterken van de rug

Reserveer nu jouw plaats voor de workshop van 21 October 2018

Referenties

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
by Gerarda on
workshop zelfverdediging

Gisteren volgde ik samen met mijn dochter de workshop zelfverdediging voor vrouwen.
Dank je wel voor de fijne workshop; we hebben er veel van opgestoken.
Ik vond het heel erg fijn om samen met mijn dochter te doen en gun het alle moeders van puberdochters.

by Mirjam Cuijpers - Sanders on
Workshop Geef je lichaam zijn kracht terug Oktober 2018

Het is zeer de moeite waard om de workshop " Geef je lichaam zijn kracht terug" te volgen. De combinatie Qigong- en Backmitra-oefeningen sluit goed op elkaar aan en vormt een mooi geheel. Er is een goede en gemoedelijke sfeer en beide instructeurs geven duidelijke uitleg en demonstratie van de oefeningen. Voldaan, met een goed gevoel en met nieuwe kennis ga je huiswaarts. De workshop is zelfs voor een herhaling geschikt.

by Teun Smulders on
Workshop rugklachten

De workshop Rugkracht is een aanrader voor iedereen die zijn of haar eigen gezondheid serieus neemt.

De naam van de cursus suggereert dat deze specifiek rugklachten ten goede komt, maar het effect reikt veel verder.

De verfijnde Tai Chi basisoefeningen zijn een 'meditatie in beweging', verhogen het bewustzijn met betrekking tot je eigen lichaam en dragen bij aan een betere doorstroming van de energie daarbinnen. Dat doet goed. De BackMitra oefeningen zijn daarop een waardevolle aanvulling voor iedereen, en in het bijzonder voor hen die met rugklachten kampen. De cursus wordt gegeven door twee kundige, door de wol geverfde instructeurs die niet alleen weten waarover ze het hebben, maar bovendien mildheid, rust en positiviteit uitstralen. Dit alles in een rustige en sfeervolle ambiance, midden in de natuur, samen met mensen die het ook belangrijk vonden om verder aan zichzelf te werken ! Als deelnemer voelde ik me bevoorrecht!

by Emmy Claessens on
Tai Chi

Tsafi is een prima kerel die zijn lessen heel serieus neemt.Hij kan de oefeningen prima overbrengen. Is heel fijn om op een rustige manier alles door te laten stromen door heel je lichaam. Als je de oefeningen regelmatig doet , dan ga je het zeer zeker merken dat het goed is voor je lichaam. Is geschikt voor jong en oud en zeker een aanrader dus om bij Tsafi op les te gaan!!

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»