zelfverdediging

De zachte weg van omgaan met weerstand

Het initiatief is ontstaan door samenwerkingspartner www.Chadina.nl  die met haar buikdansschool  Tsafi had gevraagd om een workshop zelfverdediging voor vrouwen te geven aan haar leerlingen. N.a.v. de enthousiaste reacties hierop hebben we besloten dit aanbod verder uit te werken en  structureel te gaan doorvoeren in ons aanbod. Dit heeft geresulteerd in een praktische zelfverdedigingscursus volgens de principes en concepten van Tai Chi en Qi Gong.

Het unieke programma richt zich op verbale, fysieke en psychologische verdedigings-strategieën. Zelfverdediging begint al ver voordat het tot een lichamelijk gevecht komt. Je eerste  strategie is een verhoogd gevoel van bewustwording en zelfvertrouwen. De slechtste strategie is angst en daar proberen we  door middel van deze workshop of training voorgoed mee af te rekenen. Hierdoor kun je  een aanval voorkomen nog voordat deze daadwerkelijk plaatsvindt. Handige tips en trics waarvoor je geen spierballen nodig hebt maken dat je belager zich snel uit de voeten zal maken.

Wat is de meerwaarde?

  • Afrekenen met angst
  • Opkomen voor jezelf
  • Een pro-actieve lichaamshouding, stemgebruik en uitstraling.
  • Je begrijpt waarom deze verdedigingstechniek werkt.
  • Dit geeft je het zelfvertrouwen dat je hiervoor nodig hebt.
  • Je leert de juiste verdedigingstechnieken.
  • Hierdoor reageer je effectief in acute dreigende situaties.
Reserveer nu jouw plaats voor de workshop van 31 Maart 2019 in Ravenswoud

 

Reserveer nu jouw plaats voor de workshop van 19 mei 2019 in Zwolle

 

 

workshop zelfverdediging voor vrouwen

Referenties

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
by Gerarda on
workshop zelfverdediging

Gisteren volgde ik samen met mijn dochter de workshop zelfverdediging voor vrouwen.
Dank je wel voor de fijne workshop; we hebben er veel van opgestoken.
Ik vond het heel erg fijn om samen met mijn dochter te doen en gun het alle moeders van puberdochters.

by Mirjam Cuijpers - Sanders on
Workshop Geef je lichaam zijn kracht terug Oktober 2018

Het is zeer de moeite waard om de workshop " Geef je lichaam zijn kracht terug" te volgen. De combinatie Qigong- en Backmitra-oefeningen sluit goed op elkaar aan en vormt een mooi geheel. Er is een goede en gemoedelijke sfeer en beide instructeurs geven duidelijke uitleg en demonstratie van de oefeningen. Voldaan, met een goed gevoel en met nieuwe kennis ga je huiswaarts. De workshop is zelfs voor een herhaling geschikt.

by Teun Smulders on
Workshop rugklachten

De workshop Rugkracht is een aanrader voor iedereen die zijn of haar eigen gezondheid serieus neemt.

De naam van de cursus suggereert dat deze specifiek rugklachten ten goede komt, maar het effect reikt veel verder.

De verfijnde Tai Chi basisoefeningen zijn een 'meditatie in beweging', verhogen het bewustzijn met betrekking tot je eigen lichaam en dragen bij aan een betere doorstroming van de energie daarbinnen. Dat doet goed. De BackMitra oefeningen zijn daarop een waardevolle aanvulling voor iedereen, en in het bijzonder voor hen die met rugklachten kampen. De cursus wordt gegeven door twee kundige, door de wol geverfde instructeurs die niet alleen weten waarover ze het hebben, maar bovendien mildheid, rust en positiviteit uitstralen. Dit alles in een rustige en sfeervolle ambiance, midden in de natuur, samen met mensen die het ook belangrijk vonden om verder aan zichzelf te werken ! Als deelnemer voelde ik me bevoorrecht!

by Emmy Claessens on
Tai Chi

Tsafi is een prima kerel die zijn lessen heel serieus neemt.Hij kan de oefeningen prima overbrengen. Is heel fijn om op een rustige manier alles door te laten stromen door heel je lichaam. Als je de oefeningen regelmatig doet , dan ga je het zeer zeker merken dat het goed is voor je lichaam. Is geschikt voor jong en oud en zeker een aanrader dus om bij Tsafi op les te gaan!!

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»