Workshop Medical Qigong

Wil je voelen hoe je door beweging positieve energie en herstel kan ontvangen?  Focus, ademhaling en meditatie in beweging is de brandstof die hierbij nodig is! Voel je goed in je lijf en creëer een optimale houding. Tsafi Nelken, Tai Chi en QiGong master wil jou laten kennismaken met de meest eenvoudige effectieve oefeningen uit Chinese tradities. Iedereen is welkom!

Bij dagelijks zo’n 10 tot 15 minuten oefenen zul je resultaat zien. Je krijgt energie, rust in je hoofd, beweegt soepel en je slaapt goed.

Tai Chi en QiGong

Het is een vorm van bewegen die specifiek gericht is op het bevorderen van gezondheid en vitaliteit. Het is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd en lichamelijke conditie. In China is het een dagelijkse bezigheid die door iedere werkgever gestimuleerd wordt. Mensen die lekker in hun vel zitten zijn prettig in de omgang, presteren beter, zijn minder ontvankelijk voor ziekte en zijn hiermee een waardevolle partner.

In de basis van de Taichi vindt men het Yin-Yang principe, alsook de vijf elementen van de Chinese geneeskunde (vuur, hout, aarde, water, metaal). Het is een combinatie van meditatie en gelijkmatige lichaamsbeweging om spieren, het skelet en interne organen te versterken en de houding/balans, geestelijke vermogens te verbeteren.

Workshop

In deze workshop leer je oude QiGong/Taichi vormen:

Medical QiGong & Baduanjin – 8 pieces of brocade

Daarna kan jij zelf dagelijks aan de slag om je goed voelen in jouw lichaam.

Reserveer nu jouw plaats voor de workshop van 20 september 2020 in Tilburg

Reserveer nu jouw plaats voor de workshop van 27 september 2020 in Zwolle

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
 by Joke en Richard on 
workshop medical Qigong

Wij hebben genoten van de workshop, veel informatie, leerzaam en toepasbaar.

Dankjewel voor je goede zorgen! Wij doen graag nog een keer mee🙏

 by Esther on 
Leuke workshop

Gisteren de workshop Medical Qigong gehad. Ik vond het ontzettend leuk om kennis te maken met deze vorm van bewegen. We hebben veel verschillende oefeningen gedaan en deze waren heerlijk om te doen. Tsafi is een fijne leraar. Hij bracht de les op een prettige, rustige manier en met de nodige humor. Tsafi dank je wel voor de leuke ervaring!

 by Mirjam Cuijpers on 
Gratis Online Qigong Cursus

Hartelijk dank voor de leerzame les.

Fijn om tijdens het actief oefenen informatie tussendoor te krijgen over achterliggende uitgangspunten van de betreffende oefening. Ook de algemeen gegeven kennisoverdracht is niet te veel maar duidelijk. De extra oefeningen voor de longen zijn in deze tijd zeer welkom.
Bedankt Tsafy!

 by Monique on 
Zeer aan te bevelen !

Een mooie workshop waar op “zachte, liefdevolle” wijze diverse mogelijkheden uitgelegd werden om mijn weerbaarheid te vergroten. Tsafi neemt de tijd om het goed uit te leggen en ons tips te geven om het beste uit de workshop te halen.
Thee en notencake super smaakvol ! Zou fijn zijn om de oefeningen thuis te kunnen blijven oefenen met behulp van een handout of zo ? Als ik kinderen had zou ik deze zeer zeker aanbevelen deze workshop te volgen; het zou hun zelfvertrouwen vergroten door te weten hoe te handelen in potentiële situaties in de toekomst. Bedankt !

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»