Zelfverdediging voor meer weerbaarheid

De zachte weg van omgaan met weerstand

Het initiatief is ontstaan door samenwerkingspartner www.Chadina.nl  die met haar buikdansschool  Tsafi had gevraagd om een workshop zelfverdediging voor vrouwen te geven aan haar leerlingen. N.a.v. de enthousiaste reacties hierop hebben we besloten dit aanbod verder uit te werken en  structureel te gaan doorvoeren in ons aanbod. Dit heeft geresulteerd in een praktische zelfverdedigingscursus volgens de principes en concepten van Tai Chi en Qi Gong.

Het unieke programma richt zich op verbale, fysieke en psychologische verdedigings-strategieën. Zelfverdediging begint al ver voordat het tot een lichamelijk gevecht komt. Je eerste  strategie is een verhoogd gevoel van bewustwording en zelfvertrouwen. De slechtste strategie is angst en daar proberen we  door middel van deze workshop of training voorgoed mee af te rekenen. Hierdoor kun je  een aanval voorkomen nog voordat deze daadwerkelijk plaatsvindt. Handige tips en trics waarvoor je geen spierballen nodig hebt maken dat je belager zich snel uit de voeten zal maken.

Wat is de meerwaarde?

  • Afrekenen met angst
  • Opkomen voor jezelf
  • Een pro-actieve lichaamshouding, stemgebruik en uitstraling.
  • Je begrijpt waarom deze verdedigingstechniek werkt.
  • Dit geeft je het zelfvertrouwen dat je hiervoor nodig hebt.
  • Je leert de juiste verdedigingstechnieken.
  • Hierdoor reageer je effectief in acute dreigende situaties.
Reserveer nu jouw plaats voor de workshop van 29 september 2019 in Roggel

 

Reserveer nu jouw plaats voor de workshop van 27 oktober 2019 in Zwolle

 

 

workshop zelfverdediging voor vrouwen

Referenties

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
 by Joke en Richard on 
workshop medical Qigong

Wij hebben genoten van de workshop, veel informatie, leerzaam en toepasbaar.

Dankjewel voor je goede zorgen! Wij doen graag nog een keer mee🙏

 by Esther on 
Leuke workshop

Gisteren de workshop Medical Qigong gehad. Ik vond het ontzettend leuk om kennis te maken met deze vorm van bewegen. We hebben veel verschillende oefeningen gedaan en deze waren heerlijk om te doen. Tsafi is een fijne leraar. Hij bracht de les op een prettige, rustige manier en met de nodige humor. Tsafi dank je wel voor de leuke ervaring!

 by Mirjam Cuijpers on 
Gratis Online Qigong Cursus

Hartelijk dank voor de leerzame les.

Fijn om tijdens het actief oefenen informatie tussendoor te krijgen over achterliggende uitgangspunten van de betreffende oefening. Ook de algemeen gegeven kennisoverdracht is niet te veel maar duidelijk. De extra oefeningen voor de longen zijn in deze tijd zeer welkom.
Bedankt Tsafy!

 by Monique on 
Zeer aan te bevelen !

Een mooie workshop waar op “zachte, liefdevolle” wijze diverse mogelijkheden uitgelegd werden om mijn weerbaarheid te vergroten. Tsafi neemt de tijd om het goed uit te leggen en ons tips te geven om het beste uit de workshop te halen.
Thee en notencake super smaakvol ! Zou fijn zijn om de oefeningen thuis te kunnen blijven oefenen met behulp van een handout of zo ? Als ik kinderen had zou ik deze zeer zeker aanbevelen deze workshop te volgen; het zou hun zelfvertrouwen vergroten door te weten hoe te handelen in potentiële situaties in de toekomst. Bedankt !

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»