Zelfverdediging voor meer weerbaarheid

De zachte weg van omgaan met weerstand

Het initiatief is ontstaan door samenwerkingspartner www.Chadina.nl  die met haar buikdansschool  Tsafi had gevraagd om een workshop zelfverdediging voor vrouwen te geven aan haar leerlingen. N.a.v. de enthousiaste reacties hierop hebben we besloten dit aanbod verder uit te werken en  structureel te gaan doorvoeren in ons aanbod. Dit heeft geresulteerd in een praktische zelfverdedigingscursus volgens de principes en concepten van Tai Chi en Qi Gong.

Het unieke programma richt zich op verbale, fysieke en psychologische verdedigings-strategieën. Zelfverdediging begint al ver voordat het tot een lichamelijk gevecht komt. Je eerste  strategie is een verhoogd gevoel van bewustwording en zelfvertrouwen. De slechtste strategie is angst en daar proberen we  door middel van deze workshop of training voorgoed mee af te rekenen. Hierdoor kun je  een aanval voorkomen nog voordat deze daadwerkelijk plaatsvindt. Handige tips en trics waarvoor je geen spierballen nodig hebt maken dat je belager zich snel uit de voeten zal maken.

Wat is de meerwaarde?

  • Afrekenen met angst
  • Opkomen voor jezelf
  • Een pro-actieve lichaamshouding, stemgebruik en uitstraling.
  • Je begrijpt waarom deze verdedigingstechniek werkt.
  • Dit geeft je het zelfvertrouwen dat je hiervoor nodig hebt.
  • Je leert de juiste verdedigingstechnieken.
  • Hierdoor reageer je effectief in acute dreigende situaties.
Reserveer nu jouw plaats voor de workshop van 29 september 2019 in Roggel

 

Reserveer nu jouw plaats voor de workshop van 27 oktober 2019 in Zwolle

 

 

workshop zelfverdediging voor vrouwen

Referenties

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
by Mirjam Cuijpers on
Gratis Online Qigong Cursus

Hartelijk dank voor de leerzame les.

Fijn om tijdens het actief oefenen informatie tussendoor te krijgen over achterliggende uitgangspunten van de betreffende oefening. Ook de algemeen gegeven kennisoverdracht is niet te veel maar duidelijk. De extra oefeningen voor de longen zijn in deze tijd zeer welkom.
Bedankt Tsafy!

by Monique on
Zeer aan te bevelen !

Een mooie workshop waar op “zachte, liefdevolle” wijze diverse mogelijkheden uitgelegd werden om mijn weerbaarheid te vergroten. Tsafi neemt de tijd om het goed uit te leggen en ons tips te geven om het beste uit de workshop te halen.
Thee en notencake super smaakvol ! Zou fijn zijn om de oefeningen thuis te kunnen blijven oefenen met behulp van een handout of zo ? Als ik kinderen had zou ik deze zeer zeker aanbevelen deze workshop te volgen; het zou hun zelfvertrouwen vergroten door te weten hoe te handelen in potentiële situaties in de toekomst. Bedankt !

by Angela Thissen on
workshop zelfverdediging

Afgelopen zondag de workshop zelfverdediging voor vrouwen gevolgd. Het was een hele interessante workshop waarin je veel technieken krijgt aangeleerd om uit een benarde situatie weg te komen. Tsafi legt het allemaal duidelijk uit, top. Tevens complimenten voor de bak kunsten van zijn vrouw, de cake was heerlijk. Om het geleerde niet te snel te vergeten, zouden filmpjes wel helpen. Is er misschien een mogelijkheid om filmpjes van deze technieken te maken en ze te sturen naar degenen die de workshop gevolgd hebben?

by Li on
Workshop Tai Chi en Zelfverdediging

Via www.boerderijyoga.nl heb ik afgelopen 29 maart een tweetal workshops met Tsafi gevolgd, te weten Tai Chi en Zelfverdediging, erg leuk en vooral zeer nuttig. Beide heb ik in het verre verleden weleens een paar keer dan wel voor een langere periode gedaan. Toch heb ik nieuwe inzichten opgedaan: niet alleen yoga is rustgevend, Tai Chi is nog rustgevender voor hoofd en lijf, het is minder belastend voor de spieren terwijl je toch blijft werken aan doorstroming.
De Zelfverdeding workshop van Tsafi is gebaseerd op Tai Chi. In tegenstelling tot Grav Maga wat mij nog meer hyper en bijna agressief maakte, bleef ik nu wel rustig en was ik daarna niet afgepeigerd en bont en blauw.
Bedankt Tsafi, het was leuk en ook inspirerend, ik overweeg weer dit soort lessen te gaan volgen!

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»